Water tafels

Water tafels toevoegen aan je tuin is een mooie en leuke manier om een blikvanger in je tuin te plaatsen en leven en sfeer met zich mee te brengen. Doordat de watertafel er overdag voor zorgt dat het dient als badplaats en drinkplaats voor verschillende vogels, brengt het veel leven met zich mee en kan je genieten van verschillende vogelsoorten. In de avond zorgt het voor veel sfeer dankzij de ingebouwde sfeerlichten.

Een watertafel zorgt ook voor veel rust in je tuin. Door het geluid van stromend water wordt er een rustgevende sfeer gecreëerd. Een water tafel kan in elke tuin geplaatst worden. Van moderne tuinen tot klassieke tuinen.

Een watertafel van cortenstaal of aluminium?

Bij Doika hebben ze watertafels van cortenstaal of aluminium. Een watertafel van cortenstaal heeft een roestige uitstraling waardoor het een echte blikvanger is in je tuin. Cortenstaal is een legering met corrosiebestendige eigenschappen door de toevoeging van koper, chroom en nikkel. Het zorgt voor een dichte barrièrelaag om verdere corrosie tegen te gaan. De kleur van cortenstaal veranderd na een jaar in zijn definitieve kleur door de blootstelling aan het weer en de weersomstandigheden. Hierdoor heb je altijd een unieke watertafel in je tuin staan.

Daarnaast heb je een watertafel van aluminium. Aluminium is een lichte staalsoort en heeft weinig onderhoud nodig. Wanneer je niet tevreden bent over de huidige plek van de watertafel, kan je deze gemakkelijk verplaatsen. Met een vochtig doekje kan je de watertafel gemakkelijk schoonmaken.

Kortom is een watertafel een mooie en sfeervolle toevoeging in je tuin en een echte blikvanger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.