LETTE PLANTER TIL HJEMMET (SELV UDEN GRØNNE FINGRE!)

aloe vera
En Aloe Vera elsker direkte sollys, men det er ikke et rigtigt must. Det gør Aloe til en fleksibel plante. Du kan placere den mange steder i huset. Godt i en pæn gryde selvfølgelig. Derudover har den brug for lidt vand: mellem april og oktober endda en gang hver anden uge. Giv ikke for meget vand, Aloe Vera vil gå mindre godt.

Udover at Aloe Vera er en smuk plante til hjemmet, bruges den også til alle mulige andre formål. Du kan for eksempel klippe bladene op og bruge gelen, der frigives, til at lindre solskoldning f.eks. Dobbelt score!

Tillandsia
Tillandsia er en nem plante at håndtere. Denne såkaldte luftplante har ikke brug for jord. Du skal altså ikke være bange for jord under neglene, når du køber denne plante. Forresten, ingen jord betyder ikke, at du ikke behøver at vande. Tillandsiaen synes, at en dukkert med vand nu og da ikke er så slemt.

Philondendron
Der er en god chance for, at du får øje på denne plante oftere: Philodendronen. Og det er ikke nemt. Planten er super nem at passe. Planten finder ret godt et sted i skyggen og behøver ikke for meget vand. Så længe jorden forbliver let fugtig, vil Philondendron lysne dit hjem op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.