DISSE PLANTER DØR (ALMARLIGEN) ALDRIG

aloe vera
En Aloe Vera er en af ​​de få planter, der har det fint med at være i fuld sol. Men den kan også stå i halvskygge og køligt, især om vinteren, hvor planten er i dvale. En Aloe behøver lidt vand, og jorden skal først tørre godt ud mellem vandingerne. Desuden behøver denne stærke stueplante næsten ikke nogen pleje.

Yucca (palmelilje)
Yucca er også sådan en nem huskammerat. Planten står på en stamme, og det er der, fidusen ligger: den gemmer vand i stammen. Når du glemmer at vande, vil du blive tilgivet. Det er endda vigtigt at lade jorden tørre ud i længere tid. Om vinteren er 4 til 6 uger uden vand overhovedet ikke noget problem. Om foråret og sommeren har Yucca’en brug for lidt mere vand, især på varme dage.

Fingerplante (Fatsia Japonica)
En anden af ​​de smukke stærke stueplanter: den velkendte fingerplante. Han har ikke brug for meget vand, han er tilfreds med et godt plask i ny og næ. Planten klarer sig godt i skyggen og tåler kulde. Om vinteren kan den godt gå uden vand i lang tid, men i de varmere måneder kan Yuccaen gerne stå i let fugtig jord. Men giv ikke for meget, ellers lider du af rodråd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.