DISSE ER DE MEST LAVEDE FEJL

Beskæring er langt fra simpelt. Fordi hvert træ og plante har sin egen præference med hensyn til årstiden og måden at beskære på. Hvis du ikke holder dig til det, kan du bare slå det smukke æbletræ ihjel. Vil du ikke stå tilbage med en have fuld af nøgne buske og stammer? Så tjek disse almindelige beskæringsfejl.

Forkert tid
Beskæring af et træ eller en plante på den forkerte årstid kan gå galt, især hvis du gør det for tidligt på året. Beskæring i en frostperiode er ikke praktisk for næsten alle træer og planter. Når du beskærer et træ, laver du faktisk et sår, og det kan ikke hele ved minusgrader. Tag et kig på denne praktiske beskæringskalender, hvor du kan se præcis, hvilket træ eller hvilken plante, der skal betales, og hvornår. Noter disse perioder i din kalender, så du kan være sikker på, at du ikke glemmer det.

Forkerte vej
Bare det at bruge havesaksen et sted uden en plan er en af ​​de mest almindelige beskæringsfejl. Tænk først over, hvorfor du egentlig vil beskære. Er det for at fremme væksten, vil du påvirke formen, er situationen ved at blive farlig eller er planten langsomt ved at overtage din have? Når du ved, hvorfor du beskærer, kan du justere metoden derefter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.